Αυτοί είναι οι στόχοι του Κώστα Μανωλά μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με την Ένωση, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του σε εφημερίδα.

Η ανανέωση του Κώστα Μανωλά χρειάστηκε να περάσει από 40… κύματα, ωστόσο στο χθεσινό, καθοριστικό ραντεβού, ΑΕΚ και ποδοσφαιριστής συμφώνησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Και αυτό διότι ήταν επιθυμία και της ομάδας, αλλά και του νεαρού κεντρικού αμυντικού να συνεχίσουν μαζί και τελικώς έτσι και έπραξαν. Ο Μανωλάς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ», μίλησε για αυτή του την απόφαση, λέγοντας: «Αποδέχτηκα τη χρηματική προσφορά της ΑΕΚ, με κάποιες τροποποιήσεις στο συμβόλαιό μου, όχι βέβαια στο χρηματικό μέρος. Τις αποδέχτηκε ο κύριος Αδαμίδης και έτσι θέλαμε κι εγώ και η ΑΕΚ να συνεχίσουμε μαζί. Η συμφωνία έγινε σε χρόνο ρεκόρ», δήλωσε ο 20χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου και αποτελεί τιμή για μένα που θα φορώ τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Χάρηκα που ο πρόεδρος εκτίμησε την αγωνιστική μου αξία, την αξία που έχει το όνομά μου για την ΑΕΚ, αλλά και την προσωπικότητά μου. Στόχος μου τώρα είναι να γίνω αρχηγός της ομάδας και να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως έκανε και ο θείος μου, όταν ήρθε στην ΑΕΚ».

Πηγή: aek365.gr