Το βάρος στην εύρεση του βασικού στράικερ ρίχνουν στον ΠΑΟΚ, αφού είναι η μοναδική θέση στην οποία υπάρχει μεταγραφική εκκρεμότητα.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να έχει εντοπίσει μια περίπτωση ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική, η οποία αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Πάντως, όποιο κι αν είναι το όνομα που θα αποκτηθεί, η πρόθεση της ομάδας είναι να έχει ενσωματωθεί ο παίκτης πριν το τέλος της προετοιμασίας.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας, είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 400.000 ευρώ για την απόκτηση φορ, χρήματα με τα οποία μπορούν να πάρουν αρκετά καλό ποδοσφαιριστή.

Ατομικό για τρεις

Ειδικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία (λόγω της επέμβασης στο πόδι του), όσο και οι Βιτόλο, Τσιρίλο οι οποίοι ενσωματώθηκαν καθυστερημένα στην αποστολή. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έκαναν ασκήσεις με μπάλα, αλλά αναλώθηκαν σε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αναμένεται να χάσουν κάποια φιλικά, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έριξαν το βάρος στις σέντρες, στα τελειώματα των φάσεων και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον Λάζλο Μπόλονι να δίνει συνεχώς οδηγίες να αναπτύσσονται από τα πλάγια. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ σε μια άσκηση που αφορούσε τα τελειώματα, ο ίδιος επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα έφυγε στο δάσος και εκείνος έκανε το λιπόθυμο μέσα στο γήπεδο, μη μπορώντας να αποφύγει τα πειράγματα των παικτών του.

Το κλίμα στις προπονήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ιδιαίτερα ευχάριστό, με τους παίκτες να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας ξύλινο ποδοσφαιράκι και πινγκ πονγκ. Μάλιστα, στο δεύτερο απόντος του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι «μετρ» του είδους, τις εντυπώσεις κλέβουν ο Αθανασιάδης και ο Σακελλαρίου.