Μικρή… Τούμπα θα θυμίζει το γήπεδο της Ντίσελντορφ το ερχόμενο Σάββατο (9/7), στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την τοπική Φορτούνα. Η δίψα των ομογενών φίλων του “Δικεφάλου” να δουν από κοντά τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι είναι μεγάλη και, όπως αποκάλυψε ο

Σπύρος Μηλιωρίδης, ήδη 2.300 από τα 4.000 εισιτήρια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, έχουν καταλήξει σε… ελληνικά χέρια. Αν αναλογιστεί κανείς, ότι το συγκεκριμένο γήπεδο χωράει περίπου 7.200 θεατές και ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να προμηθευτούν κι άλλα εισιτήρια μέχρι το Σάββατο, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι ο αγώνας θα έχει… άρωμα Τούμπας.

Γι’ αυτό το λόγο, μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής κάλεσαν σε σύσκεψη τη διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτή έγινε το πρωί της Τρίτης (5/7) και τον “Δικέφαλο” εκπροσώπησε ο Σπύρος Μηλιωρίδης. Μετά το τέλος της, το μέλος της διοίκησης μίλησε στον “Sport 103 fm”.

“Είναι πρωτόγνωρο, πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το παιχνίδι γίνεται σε ένα γήπεδο που είναι και αθλητικό κέντρο μαζί, περίπου στα 3 χλμ από το Ντίσελντορφ. Η χωρητικότητά του είναι περίπου 7.200 εισιτήρια. Μέχρι τώρα, από τα 4.000 εισιτήρια που έχουν διατεθεί -θα βγουν κι άλλα- ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει περίπου 2.200. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19:00, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00 και στο γήπεδο θα υπάρχουν 150 αστυνομικοί”, δήλωσε αρχικά το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τους λόγους που έγινε σύσκεψη για ένα φιλικό παιχνίδι, είπε: “Ίσως επειδή στο Όφενμπαχ είχαν γίνει κάποια πολύ μικρά επεισόδια και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει έναν από τους πιο δυνατούς συνδέσμους στο Ντίσελντορφ, με πολύ κόσμο, να έγινε αυτή η σύσκεψη. Βεβαίως, οι σχέσεις τους με την ομάδα της Ντίσελντορφ είναι πολύ καλές”.

Επίσης, ο εκ των διοικούντων την ΠΑΕ προανήγγειλε μία μεγάλη “ασπρόμαυρη” γιορτή, πριν και στη διάρκεια του αγώνα: “Αν δεν είναι στο γήπεδο 4.000 φίλοι του ΠΑΟΚ, θα είναι τουλάχιστον γύρω στους 3.500. Μπροστά στο σύνδεσμο του Ντίσελντορφ θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι. Θα ψήσουν, θα φάνε, θα πιουν και μετά θα πάνε στο γήπεδο. Θα έρθουν και από άλλα μέρη της Γερμανίας και μετά θα πάνε στο γήπεδο”.