Εγκαινιάστηκε σήμερα από το Νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη ο δρόμος ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Βέροιας παράλληλα με την Τάφρο 66 προς Κουλούρα.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Απόστολος Νεστορόπουλος, οι Αντινομάρχες Στάθης Γεωργιάδης, Γιώργος Σουμπέκας και Ολυμπία Ιακωβίδου, ο Γ.Γ. της Ν.Α. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Γεωργία Μπατσαρά, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αποστόλου Παύλου Κατερίνα Κωστογλίδου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Πολιτισμού της Ν.Α. Ημαθίας κ.α.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης τόνισε ότι τα δημόσια έργα πρέπει να κρίνονται από τη χρησιμότητά τους στους πολίτες τους οποίους απευθύνονται και το συγκεκριμένο έργο εξυπηρετεί τους κατοίκους των δήμων Αποστόλου Παύλου, Αντιγονιδών, Δοβρά και Ειρηνούπολης, τους οποίους συνδέει σε σύντομο χρόνο με την Εγνατία. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή του έργου, τονίζοντας ότι μέχρι το τέλος του έτους θα εγκαινιαστούν και άλλα χρήσιμα έργα της Νομαρχίας.Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου από την Παλιά Εθνική Οδό στο ύψος της γέφυρας επί της Τάφρου 66 («Πρόοδος», Καρανικόλας) προς την Κουλούρα, μήκους 6,5 χλμ. Περιλαμβάνει επίσης την τοποθέτηση χαλύβδινων στηθαίων για την ασφάλεια των οδηγών, συνολικού μήκους 9 χλμ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 872.000 ευρώ.


Πηγή: naousanews.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα